TEUN ALS SPREKER

Hij sprak op (inter)nationale congressen, symposia, scholen en is regelmatig te gast bij tv- en radioprogramma’s.

Wil jij Teun graag inzetten als (key-note) spreker voor een congres, symposium, activiteit op school, een (tv/radio) programma of een ander evenement?

Neem contact op door een mail te sturen naar mail@teuntoebes.com.

Teun sprak eerder voor onder andere: Alzheimer Europe, Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, IMC, Sutfene, ABN-AMRO, Zorggroep Apeldoorn, Vilans, UKON, Fontys, Congressen met Zorg, Nederlandse Carrièredagen, Actie Leer Netwerk, Avans, Lof der Verpleegkunst en GGD

Onderwerpen: Dementie, welzijn, verpleegkunde, ouderenzorg, (toekomst) zorg.

REFERENTIES

‘Ik heb soms het idee dat de nieuwe generatie, over het algemeen, niet zo empathisch en maatschappelijk betrokken is. Vooral gericht op zichzelf en hun telefoon zijn. Natuurlijk is dit een belachelijk vooroordeel. Want wie Teun Toebes ontmoet heeft, heeft opeens weer vertrouwen en hoop voor de toekomst!’

– Richard Groenendijk (cabaretier)

‘De passie en liefde waarmee jij over de zorg voor ouderen vertelt, is hartverwarmend. Jij laat zien dat je ouderen met dementie met weinig middelen gratis geluksmomenten kunt bezorgen. Het idee van de ‘silent disco’s’ in verpleeghuizen is bijvoorbeeld even eenvoudig als briljant. Je moet er maar op komen!

Teun, je bent een voorbeeld voor anderen en ik wens je veel mooie momenten toe met je stichting sTeun en toeverlaat.’

– Mark Rutte (Minister-president)

Meerdere leerlingen bij wie een vuurtje aan ging voor het werken in de zorg, kinderen die zich willen gaan inzetten als vrijwilliger in het lokale verpleeghuis en zelfs tranen van ontroering. Alles wat Teun zegt komt aan als een schot in de roos, waardoor hij tegelijk vele raakvlakken weet te vinden met zijn toehoorders. Zijn bewonderenswaardige authenticiteit en krachtige overtuiging moeten hierin een deel van de sleutel tot succes zijn.

– Annemiek Franzen (docent)